انجمن های کدباکس
https://codebox.ir/forum/

جایگزاری فایل php درون یک پرونده php دیگر
https://codebox.ir/forum/viewtopic.php?f=68&t=485
صفحه 1 از 1

نويسنده:  aliagha [ پنج شنبه 08 دسامبر 16, 9:54 am ]
موضوع پست:  جایگزاری فایل php درون یک پرونده php دیگر

سلام.
همانطور که میدونید برای جایگذاری یک فایل php درون یک فایل php دیگر از دو فرمان include و require استفاده میشه.
میشه لطفا تفاوت این دو رو بیان کنید و بگید استفاده از کدوم رو توصیه میکنید ؟

نويسنده:  Hoseyn [ پنج شنبه 08 دسامبر 16, 10:10 am ]
موضوع پست:  Re: جایگزاری فایل php درون یک پرونده php دیگر

aliagha نوشته است:
سلام.
همانطور که میدونید برای جایگذاری یک فایل php درون یک فایل php دیگر از دو فرمان include و require استفاده میشه.
میشه لطفا تفاوت این دو رو بیان کنید و بگید استفاده از کدوم رو توصیه میکنید ؟


از این دو دستور برای جایگذاری فایل ها از آدرس دیگه ای در یک فایل php استفاده میشه و تفاوتشون این هست که

include: پیغام خطا را تولید می کند، اما ادامه اسکریبت اجرا خواهد شد.
require: پیغام خطا را تولید می کند و اجرای اسکریبت متوقف خواهد شد.

حال بسته به نیاز باید تشخیص بدید که اسکریپت باید متوقف بشه یا خیر و از یکی از فرمان ها استفاده کنید.

صفحه 1 از 1 ساعت سایت بر اساسUTC تنظیم شده است
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/