بسم الله الرحمن الرحیم

انجمن های تخصصی کدباکس

شبکه، امنیت، سرور، دیتاسنتر، سیستم عامل، هاستینگ، وبمستری، طراحی وب، نرم افزار، سخت افزار، گرافیک و ...

امروز چهارشنبه 24 آپريل 19, 11:53 am



مبحث جدیدپاسخ

 [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: سه شنبه 29 ژانويه 19, 9:52 am 

پست ها : 175
سپاسگذاری کرده: 0 بار
سپاس دریافتی: 255 بار



اگر به فکر برپایی یک آشپزخانه و یا رستوران هستید در مرحله اول باید لیستی از وسایل اصلی مورد نیاز برای شروع کار را دربیاورید تا هزینه تهیه آنها را برآورد کنید. ما در اینجا تعدادی از وسایل اصلی مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی را به شما معرفی می کنیم.

اجاق گاز:
حضور یک اجاق گاز رومیزی از اصلی ترین موارد مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی است که بر خلاف گازهای خانگی، گرما و حرارت زیادی را به محیط اطراف القا نمی کند و غذا در زمان کمتری آماده می شود و انرژی کمتری مصرف می گردد.
فر صنعتی:
فرهای مخصوص آشپزخانه صنعتی کارآیی های زیادی دارند و بسیار مناسب برای آشپزخانه ها و رستوران ها می باشد و عملکرد آنها به صورت پختن و بخار پز کردن مواد غذایی می باشد.
سرخ کن مخصوص آشپزخانه صنعتی: سرخ کن صنعتی یکی از موارد مورد نیازی است که حتما باید دو تا از آن را خریداری نمود، یکی برای سرخ کردن مواد غذایی دریایی و دیگری برای مواد غذایی غیر دریایی که با این کار از آماده سازی موتد غذایی دریایی و غیر دریایی در یک سرخ کن و تغییر طعم غذا جلوگیری می شود.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی

میکروویو صنعتی:
برای اینکه بتوان غذاهایی که از قبل آماده شده بودند را با سرعت بیشتری گرم کرده و در اختیار مشتری قرار داد، وجود چند عدد مایکروویو در میان تجهیزات آشپزخانه صنعتی الزامی است.
گریدل رومیزی:
برای آشپزخانه ها و رستوران هایی که در طبخ غذاهای خود از روغن استفاده نمیکنند وجود یک گریدل برای آماده سازی غذاهایی مانند استیک و یا برگرها لازم است.
اسنک ساز:
اگر در منوی رستوران شما غذاهای ساده و سبک برای سرو موجود است، داشتن یک ماهیتابه پرسی یا همان اسنک ساز جزو ملزومات به شمار می آید.
برای طبخ سریع غذاهایی مانند لازانیا، کیک و یا انواع نان، وجود دستگاه گریل بسیار ضرورری بوده.این دستگاه در محفظه ای از جنس فولادی و ضد زنگ زدن قرار گرفته و از اشغال کردن فضای زیاد توسط این دستگاه جلوگیری می شود.
ماشین ظرفشویی:
از آنجا که در رستوران ها افراد زیادی رفت و آمد داشته و ظروف زیادی مورد استفاده قرار می گیرد پس وجود یک عدد ماشین ظرفشویی برای سرعت بخشیدن به کارها الزامی می باشد.
محفظه های گرمخانه ای:
برای بن ماری کردن و یا گرم نگه داشتن غذاها جهت خدمت رسانی سریع تر و با کیفیت به مشتریان، یک محفظه گرم نگهدار به عنوان بخشی از
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به حساب می آید.
یخچال و فریزر صنعتی:
برای سالم نگه داشتن مواد غذایی و ذخیره کردن آنها، وجود یک یخچال و فریزر در آشپزخانه صنعتی از ملزومات می باشد.
هود و هواکش صنعتی:
با توجه به حجم بخار و دود و بویی که در یک آشپزخانه از انواع مواد غذایی ساطع می گردد وجود یک سیستم تهویه قدرتمند و مناسب بسیار ضروری بوده تا همواره هوا را تمیز و قابل استشمام کند.منبع:
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی




نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

مبحث جدیدپاسخ

 [ 1 پست ] 


مباحث مرتبط

 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. یک آشپزخانه صنعتی به چه وسایلی نیاز دارد؟

melinaa

0

319

چهارشنبه 21 نوامبر 18, 8:08 am

melinaa نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی کدامند؟

melinaa

0

22

شنبه 13 آپريل 19, 8:05 am

melinaa نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. چگونه آشپزخانه صنعتی راه اندازی کنیم؟

sarabmn

0

0

چهارشنبه 21 نوامبر 18, 8:06 am

sarabmn نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. چگونه آشپزخانه صنعتی راه اندازی کنیم؟

melinaa

0

197

سه شنبه 29 ژانويه 19, 9:51 am

melinaa نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. چگونه آشپزخانه صنعتی راه اندازی کنیم؟

melinaa

0

324

چهارشنبه 21 نوامبر 18, 8:07 am

melinaa نمایش آخرین ارسال

 


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد



بخش ها